Bosch обука во Скопје

Bosch обука во Скопје

  • октомври 18, 2022 - октомври 19, 2022
  • BOSCH Cas Service - ASTRA MS Skopje
Првиот BOSCH Тренинг за Авто Дијагностика!
За прв пат во Македонија!
Во два тренинг дена, со теоретски и практичен дел, следете ја обуката на сертифицираниот BOSCH Тренер од странство.
👉Основни карактеристики и функции на дијагностичките уреди на BOSCH (КТS) и софтверот ESI Tronic
👉Инсталација и активација
👉Користење на вградениот осцилоскоп
👉Практична работа и вежби
Тренингот е организиран од #GBBGroup а ќе се одржи од 18-19.10.2022 во новиот BOSCH Car Service во Скопје : Астра МС
Информации и резервации на термин на тел : 071 30 777 8
Бројот на места е крајно ограничен!
СПОДЕЛИ[addtoany]
2022-10-18 2022-10-19 Europe/London Bosch обука во Скопје Првиот BOSCH Тренинг за Авто Дијагностика! За прв пат во Македонија! Во два тренинг дена, со теоретски и практичен дел, следете ја обуката на сертифицираниот BOSCH Тренер од странство. Основни карактеристики и функции на дијагностичките уреди на BOSCH (КТS) и софтверот ESI Tronic Инсталација и активација Користење на вградениот осцилоскоп Практична работа и вежби Тренингот BOSCH Cas Service - ASTRA MS Skopje
зачувај го евентот во календар
past event
0