Преговарачки вештини и алатки, како ефикасно средство во набавката, продажбата и менаџментот

Преговарачки вештини и алатки, како ефикасно средство во набавката, продажбата и менаџментот

  • април 12, 2023
  • 9:00 am to 5:00 pm
  • Double Tree by Hilton, Skopje
  • 071 30 777 8
🔥 Најновиот бизнис семинар – со Драгиша Ристовски (D.R. Gilbert Group) во Скопје! 🔥
“ПРЕГОВАРАЧКИ ВЕШТИНИ и алатки, како ефикасно средство во продажбата, набавката и менаџментот.”
Резервирајте го вашето место веднаш и обезбедете Early Booking попуст!
Видете го во акција и искористете ги практичните совети и вештини на најактивниот бизнис тренер на Балканот. Човекот – претприемач, менаџер и автор на 20 бизнис книги.
📆12.04.2023 година, во Скопје
📌Локација – Double Tree by Hilton
Во цената на котизацијата се вклучени и печатени материјали, сертификат за присуство на обуката и ручек.
📞 071 30 777 8
СПОДЕЛИ[addtoany]
2023-4-12 09:00 2023-4-12 17:00 Europe/London Преговарачки вештини и алатки, како ефикасно средство во набавката, продажбата и менаџментот Најновиот бизнис семинар – со Драгиша Ристовски (D.R. Gilbert Group) во Скопје! “ПРЕГОВАРАЧКИ ВЕШТИНИ и алатки, како ефикасно средство во продажбата, набавката и менаџментот.” Резервирајте го вашето место веднаш и обезбедете Early Booking попуст! Видете го во акција и искористете ги практичните совети и вештини на најактивниот бизнис тренер на Балканот. Човекот – претприемач, менаџер Double Tree by Hilton, Skopje
зачувај го евентот во календар
past event
0