Преговарачки вештини и алатки

Преговарачки вештини и алатки

  • мај 18, 2023
  • 10:00
  • Double Tree by Hilton Skopje
🔥 Најновиот бизнис семинар – со Драгиша Ристовски (D.R. Gilbert Group) во Скопје! 🔥
“ПРЕГОВАРАЧКИ ВЕШТИНИ и алатки, како ефикасно средство во продажбата, набавката и менаџментот.”
Резервирајте го вашето место веднаш!
Видете го во акција и искористете ги практичните совети и вештини на најактивниот бизнис тренер на Балканот. Човекот – претприемач, менаџер и автор на 20 бизнис книги.
Побарајте ја комплетната програма на те. 070 35 88 06
СПОДЕЛИ[addtoany]
2023-5-18 10:00 2023-5-18 17:00 Europe/London Преговарачки вештини и алатки Најновиот бизнис семинар – со Драгиша Ристовски (D.R. Gilbert Group) во Скопје! “ПРЕГОВАРАЧКИ ВЕШТИНИ и алатки, како ефикасно средство во продажбата, набавката и менаџментот.” Резервирајте го вашето место веднаш! Видете го во акција и искористете ги практичните совети и вештини на најактивниот бизнис тренер на Балканот. Човекот – претприемач, менаџер и автор на 20 бизнис Double Tree by Hilton Skopje
зачувај го евентот во календар
past event
0