Marco Tools

timthumb-1

Marco Tools

MARCO TOOLS е бренд на Италијанската компанија SPIN srl, специјалист во производство на сервисна опрема од 1979 година.

Во палетата располага со богат избор на рачен и пневматски алатки, кај кои е одлично балансиран односот помеѓу квалитетот и цената.

ГББ дооел Скопје –  е официјален увозник и дистрибутер на опремата од гамата на MARCO TOOLS.

Колички и сетови на рачен алат

Специјален машини и опрема

Во палетата на MARCO TOOLS може да се најдат :

  • Колички за рачен алат
  • Сетови на внимателно пробран алат за сервисни работилници,
  • Пневматски алатки,
  • Електрични алатки,
  • Дигалки
  • Стартери на изгаснати возила
  • Полначи на акумулатори…

Каталози и линкови

Симнете го целиот каталог за 2022 година на MARCO TOOLS на следниот линк.

За детали и информации околу гамата на MARCO TOOLS, посетете го следниот линк.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Побарајте не за информација, презентација и понуда