Маркетинг

“Комплетни маркетинг решенија, идеално прилагодени на вашите потреби, желби и буџети. ”
canstockphoto50336779
ГББ дооел Скопје
Маркетинг сектор

0

милијарди веб страни се активни во етерот

0

милиони слики секој ден се објавуваат на Instagram

0

милиoн Македонци имаат facebook профил

0

oд луѓето во светот се на facebook

Дел од услугите на маркетинг секторот

Веб страни

Дизајн, креирање, хостинг, поставување и водење на модерни презентациски веб страни…

Медиуми

Meдиа планирање и закуп на рекламен простор на медиумите.

Социјални мрежи

Поставување и водење на профили на социјалните мрежи – Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube…

Настани

Планирање, организирање и водење на настани и евенти, согласно вашите инструкции и буџети.

E-mail маркетинг

Newsletter, e-mail кампањи за редовно информирање и потсетување на вашите клиенти за вашиот бизнис.

Креатива

Дизајн на вашите пораки, каталози, лифлети, постери, објави на социјалните мрежи…


Нашиот пристап

Во нашата маркетинг дивизија (GBB) од Скопје, го следиме деловниот концепт за континуирано подобрување и развој на нашите клиенти. Со примена на модерните маркетинг решенија ќе Ви помогнеме да го подобрите Вашиот имиџ, организација, резултати и да стигнете до Вашите цели.

Во процесот и соработката, задоволството на клиентите од спроведените проекти ни е приоритет број 1.

од резултатите доаѓаат од 20% ангажман
од менаџерите не можат да делегираат
повеќе профит прават мотивирани луѓе

Нашите маркетинг услуги

Во новата дигитална џунгла постојат активни 1,9 милијарди веб страни. Направете модерна веб страна со која ќе се издвоите од останатите. Ќе го претставите Вашиот бизнис, продукти и услуги на најдобриот можен начин. Ви нудиме дизајн, креирање, поставување и хостирање на вашата нова веб страна. Сите услуги на едно место.

Според последните податоци, околу 30% од светската популација има отворено Facebook профил. 95 милиони слики секој ден се објавуваат на Instagram. Го користите ли овој масивен бизнис потенцијал? Ви нудиме одлични пакети, целосна поддршка и решенија прилагодени на вашиот буџет.

Ако имате база на податоци на клиенти кои сакате редовно да ги потсетувате за вашите акции, промоции и активности, нашите експерти ќе ви понудат одлично решение и водење на успешни e-mail кампањи.

GBB Ви нуди секаков вид на креативни услуги.

  • Дизајн и печатење на флаери, каталози, списанија, магазини
  • Дизајн и печатење на визит карти, меморандуми, формулари,
  • Брендирање на објекти и локации,
  • Дизајн и печатење на постери, билборди,
  • Дизајн и печатење на рекламни материјали и подароци

Нашите експерти ќе Ви помогнат да смислите и направите презентација, евент, настан – кој ќе остави вистински впечаток. Буџетот не е секогаш најважната работа.

Италијански производител на уреди за тестирање и полнење на клима уреди на возила. Широка палета, одличен квалитет и услови.


Специјални пакети за мали фирми

Имате добар производ? Врвна услуга? Конкурентни цени? И самите знаете дека овие предуслови веќе одамна не се гаранција за успешен бизнис. Во конкурентската борба на пазарот, едноставно – морате да се рекламирате. Да вложите во маркетинг, промоција… Добрата вест е што со помош на модерните маркетинг алатки, за вашата промоција не Ви се неопходни огромни буџети, пари, експерти на Вашиот платен список.

Со пакети кои почнуваат од 6.000 денари месечно

Препуштете ја работата на експерти кои ќе Ви направат предлог за маркетинг активности во Вашата фирма. Не морате да експериментирате, вработувате, превземате големи обврски, одговорности и трошоци.


Медиуми и PR активности

GBB има одлични релации со медиумите во нашата земја (тв, радио станици, интернет портали, весници и магазини). Дозволете да направиме медиа план со најдобар избор на медиумите во кои ќе ги пласирате Вашите рекламни пораки, промоции и акции.

PR Активности

Во модерното време, поважни од конвенционалните платени реклами и огласи стануваат специјалните PR објави со кои ќе го зајакнете Вашиот имиџ и пласирате Вашата порака. Ќе ви помогнеме во оваа цел.


Контактирајте не за повеќе информации, состанок или понуда