GBB Training Club

GBB Training Club – Ви нуди врвни тренинзи, работилници и семинари во соработка со домашни и странски докажани експерти. Во нашата понуда имаме лиценцирани програми на светски бизнис авторитети, а креиравме и неколку авторски програми од повеќе теми : продажба, менаџмент, маркетинг, преговарачки вештини, претприемништво…

Нашите настани се одржуваат на премиум локации, а покрај нови знaења и вештини ви нудат одлични можности за забава, team building, networking со експерти од ваши и други области…

Нашите тренинзи може да бидат :

  • In-House (тренинзи кои може да ги организираме и спроведеме во вашата организација, со теми специјално скроени за вашите потреби),
  • Отворени (слободно пријавување на учесници, индивидуално или групно – компаниски) или
  • Оnline (специјални онлајн тренинзи на zоом).

Тренинг програми

закажете состанок и демо презентација на нашите тренинзи