Пакет за мали фирми

“Koмплетни маркетинг решенија, прилагодени на големината и потребите на вашиот бизнис.”
ГББ дооел Скопје
Маркетинг експерти

Специјални маркетинг пакети

Денес, повеќе никој не го поставува прашањето – Дали ви треба веб страна?

И кога сите работи се префрлаат на интернет : презентација, маркетинг, онлајн каталози, продавници, системи за порачка и испорака на производи и услуги, добро дизајнираната и респонсивна (прилагодена на мобилни телефони) веб страна е – Задолжителна!

Специјално за малите и средни претпријатија, компанијата GBB подготви специјален промотивен пакет, кој е навистина достапен до сите.

од населението во светот е online
од компаниите се мали или средни
од вработените се во мали и средни фирми

специјални пакети за мали фирми

За малите и средни компании, кои сеуште не ја препознале моќта на маркетингот во – презентацијата на својот бизнис, освојувањето на нови клиенти, зголемување на прометот и профитот, изготвивме специјални понуди (пакети) со кои за скромни месечни надоместоци, можете да добиете професионална маркетинг поддршка – веб страна, профили на социјалните мрежи, дополнителни маркетинг услуги.

Basic
€100
месечно
 • нова и модерна презентациска веб страна
 • менаџирање на страната и додавање содржини
 • хостинг за една година
 • закуп на домаин (име на веб страната) за една година
ПОПУЛАРНО
Popular
€200
месечно
 • нова и модерна презентациска веб страна
 • хостинг за една година
 • закуп на домаин (име на веб страната) за една година
 • дизајн на визит картички
 • основање и водење на профил на Facebook (без платени постови)
 • основање и водење на профил на Instagram (без платени постови)
 • дизајн на флаери (со договорена динамика и број на страници)
Premium
€250
месечно
 • нова и модерна презентациска веб страна
 • хостинг за една година
 • закуп на домаин (име на веб страната) за една година
 • дизајн на визит картички
 • основање и водење на профил на Facebook (без платени постови)
 • основање и водење на профил на Instagram (без платени постови)
 • дизајн на флаери (со договорена динамика и број на страници)
 • основање и водење на профил на Linkedin (без платени постови)
 • дизајн на Newsletter-информатори

За детали и повеќе информации за специјалните маркетинг пакети за мали и средни фирми  – ви стоиме на комплетно располагање.

Секако, на нашите клиенти им ги нудиме и сите останати маркетинг услуги (дизајн и печатење, брендирање, изработка на кампањи, тв спотови, закуп на медиуми…)

Јавете се на нашите телефонски броеви, или пратете ни e-mail.

Со задоволство ќе ви ги презентираме нашите понуди.

Ве очекуваме :

Тел. 071 30 777 8

E-mail : info@gbb.mk

Порачајте ја вашата Клуб Картичка