PURFLUX

img_box2_pfxhepa

PURFLUX

PURFLUX е еден од најпознатите премиум производители на филтри за возила од Франција.

Дел е од групацијата SOGEFI која има над 40 години традиција во производството на филтри за масло, гориво, воздух и клима за патнички и комерцијални возила.

Со 33 фабрики во светот е еден од најголемите производители во својата дејност чии производи учествуваат во првовградување кај речиси сите брендови на возила во светот.

Ауто Тренд 1 е овластен увозник и дистрибутер на PURFLUX за Македонија.

Премиум филтри

Оригинален квалитет

Како резултат на искуството од 40 години на SOGEFI Групацијата, производите на PURFLUX имаат оригинален премиум квалитет. Сите 33 фабрики се сертифицирани со стандардите –IATF 16949 2016.

Во палетата на PURFLUX можете да најдете :

  • филтри за масло
  • филтри за гориво
  • филтри за воздух
  • филтри за клима

Нова, бесплатна апликација

Нашите предности

Сега имате можнот, директно, преку онлајн каталогот на PURFLUX да ги најдете своите филтри и да побарате понуда по каталошкиот број.

Проверете на следниот линк.

PURFLUX на своите клиенти им нуди и специјални видеа, со инструкции за начинот на монтрање на производите од својата гама, како и бројни видеа со информации и новини.

За повеќе посетете го youtube каналот на PURFLUX – тука.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Побарајте не за информација, презентација и понуда