Рачен алат – USAG

foreground_Iconic

Рачен алат – USAG

USAG е професионален производител на рачен и пневматски алат од Италија. Компанијата е основана во далечната 1926 година, а во 2010 година стана дел од Групацијата – Stanley Black & Decker Inc. Во палетата на USAG можете да најдете рачен алат, пневматски алат, колички и целосни сетови на алатки од авто но и од другите индустрии.

ГББ дооел Скопје –  е официјален увозник и дистрибутер на алатот од гамата на USAG.

Колички и сетови

Специјален алат

Покрај универзалните алатки во гамата на USAG ќе најдете и премиум :

  • пневматски алатки – одвртувачи, крцкалки, пиштоли
  • специјален алат за електрични и хибридни возила
  • сетови за замена на ребрести ремени
  • уреди за дијагностика и сервис на акумулатори
  • дигалки за возила
  • опрема за демонтажа на амортизери
  • лампи, заштитна опрема…

Каталози и линкови

Секоја година, USAG лансира и посебен каталог со таканаречена Супер Понуда, во која можете да најдете стотици најпродавани артикли по извонредно поволна цена. Последниот каталог на артикли во Супер Понуда можете да ја симнете на следниот линк.

Комплетниот каталог на производи на USAG можете да го најдете на нивната веб страна, на следниот линк.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Побарајте не за информација, презентација и понуда