Референтна листа

Тренинзите и отворените семинари организирани од страна на GBB Training Club ги имаат следено претставници од :

 • НЛБ Тутунска Банка
 • Триглав Осигурување
 • Триглав Пензиско Друштво
 • Флекси Кредит
 • Микрокредитна Фондација Можности
 • 4U Pharma
 • Рапид Билд
 • Enterprise Rent-a-car
 • Аутофилтер
 • Astra MS Bosch Car Service
 • Liqui Moly Македонија
 • TT Аутомотив Хидротек
 • АБ Новоселски
 • АСУЦ Боро Петрушевски…