SPIN

42521677_1916478845320481_129746834548588544_n

SPIN

SPIN srl е еден од најпознатите Италијански производители на опрема за сервисни работилници.

Италијанската компанија има богата традиција на производство на гаражна опрема, од далечната 1979 година.

ГББ дооел Скопје –  е официјален увозник и дистрибутер на опремата од гамата на SPIN.

Сервисна станица за ATF

Специјален машини и опрема

Во палетата на SPIN може да се најдат :

  • Машини за менување ATF во автоматски менувачи
  • Машини за полнење фреон во клима уреди за возила
  • Машини за декарбонизација
  • Машини за чистење на инјектори
  • Машини за тестирање на алтернатори
  • Генератори на азот

Каталози и линкови

Симнете го целиот каталог за 2022 година на SPIN на следниот линк.

За детали и информации околу гамата на SPIN, посетете го следниот линк.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Побарајте не за информација, презентација и понуда