WABCO WÜRTH

Wabco1_res_wl2_slider_1920_flex

WABCO WÜRTH

WABCO WÜRTH e специјалист за производство на дијагностички инструменти за комерцијални возила, камиони и автобуси, како и за уреди за сервисирање на клима уреди.

Како резултат на соработката помеѓу WABCO и WÜRTH, креиран е и дијагностичкиот систем (комбинација на хардверско и софтвер решение)  – W.EASY.

W.EASY – е одлично дијагностичко решение за комбиња, камиони, автобуси и треилери (приколки и полуприколки).

Wabco Wurth - W.EASY

Единствен мулти бренд дијагностички систем, што ги интегрира WABCO и Haldex во едно, функционално и функционално решение.

Дијагностика за универзална употреба

WABCOWÜRTH нуди иновативни мулти-бренд дијагностички технологии за сите сервисни работилници кои имаат потреба од универзален дијагностички инструмент за камиони, автобуси, приколки и комбиња.

Со него можете да ги дијагностицирате дефектите на сите брендови и модели на товарни возила и автобуси. Уредот совршено ги дијагностицира системите на Wabco и Haldex.

W.EASY е базиран на модули и од основниот пакет па до комплетното решение може да се адаптира на специфичните потреби на вашиот сервис. На овој начин, секој клиент може да си го избере најдоброто, индувидуално скроено решение.

Функционалности на уредот

  • Јасна структура на менито со интуитивна операција.
  • Обемни технички податоци и информации за бројот на работни часови за секоја операција
  • Намален број на кабли со интегрирана мултиплексинг технологија
  • Хардверот доаѓа во компактен робусен куфер.
  • Интегриран Bluetooth или WLAN што овозможува подвижност на уредот и непречена работа на повеќе места во вашиот сервис
  • Дијагностичкиот уред се храни со нови информации и апдејти од производителите на моторни возила и системи

GBB Скопје, регионален партнер на WABCO WüRTH

GBB Скопје – е овластен партнер на WABCO WURTH за Македонија, Србија, Црна Гора, Албанија и Косово.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Ви требаат повеќе информации? Побарајте не.