ден 11,610.00

12 месечна претплата на најдобриот онлајн каталог за резервни делови.

Категорија:

Теc Doc е најпознатиот каталог за резервни делови на светот. Најновата верзија на Tec Doc се користи онлајн (на интернет) и е секогаш апдејтирана со најнови податоци кои се доставуваат од производителите на возила и на резервни делови.

Со Tec Doc можете лесно, брзо и прецизно да ги најдете каталошките броеви на сите резервни делови за возила. Пребарувањето се прави со повеќе филтри (производител на возила, модел, технички спецификации…) а резултатите од пребарувањето доаѓаат заедно со технички податоци, графици и слики кои ќе ви помогнат да избегнете грешки во пребарувањето.