Kреативни бизнис тренинзи, за подобрување на вашите и вештините на вашите луѓе

тренинзи, работилници и семинари

За потребите на вашата организација, креиравме неколку вида на бизнис тренинг програми:

  • Како да обезбедите врвна услуга – лиценцирана прогрма со Лиса Форд
  • Ефективен Бизнис Лидер – Авторска, 12 месечна тренинг програма за менаџери и лидери
  • Продавај како шампион – Програма за продавачи
  • Ефективен продажен менаџер – Програма за продажни менаџери
  • Специјално скроена програма за вашата организација – Програма на обуки специјално креирана за вашата компанија и организација
  • Како да основате и водите сопствен бизни – Програма за претприемачи
  • Активна комуникација – Програма за контакт центри

прочитајте повеќе за нашите тренинзи