Услуги

Рачен и пневматски алат – USAG

USAG е најдобриот Европски производител на рачен и пневматски алат за секаква намена. Со богата палета и специјална понуда на професионални рачни и пневматски алати за авто сервиси. Премиум производи со достапна цена. Произведено во Италија, со традиција од 1926 година. Во палетата на USAG ќе најдете : колички за алат специјални сетови на алат

Полначи за струја – Lektrico

Прогресот на еколошките, електрични автомобили во нашата земја сериозно заостанува зад прогресот во другите земји. LEKTRICO со своите едноставни, квалитетни и модерни полначи на струја настојува да влијае на развој на инфраструктурата (мрежата) на полначи и да го забрза развојот на оваа технологија. Полначите Тип 2 на LEKTRICO се идеални за вашиот дом, компанија, институција,

Онлајн тренинзи за авто работници

Знаењето е моќ. Оваа парола како да е створена за работниците во авто индустријата. Ако сакате да си обезбедите квалитетни тренинзи, што можете да ги следите онлајн, во секое време и на секаков уред, Autodata Training е вистинската алатка за вас.

АUTODATA – База на технички податоци за сервиси

Пристапот до знаење и технички информации е еден од најголемите проблеми за независните сервиси. Со Аutodata го решаваме овој проблем. Огромна база на сервисни податоци од 160 производители на возила.

Опрема за сервиси

Квалитетната и сертифицирана опрема во вашиот сервис (дигалки, демонтерки на гуми, балансерки, опрема за центрирање, кранови…) се клучни за професионална, брза, точна но и безбедна работа на вашиот сервис. Работиме со најдобрите во Европа.

Дијагностичка опрема

Професионалната дијагностичка опрема ќе ви заштеди многу време и енергија во работата, а ќе ви помогне и да ги лоцирате и отстраните дефектите од “прва”. Работиме со најдобрите. Проверете.

Консултантски услуги

Во вашата работа како лидери, се судирате со многу дилеми, предизвици, проблеми. Ние сме тука да ви понудиме помош и забрзување на Вашите проекти.

Тренинзи и обуки

Отворени, универзални и специјално креирани (custom made) тренинзи за континуиран развој на вашите луѓе.

Маркетинг услуги

Одлични решенија (прилагодени на Вашиот бизнис, буџет, можности и очекувања) за континуиран развој и подобрување на Вашата организација.