Tec Doc во Македонија!

Со огромно задоволство, ги информираме сите наши клиенти од авто индустријата – дека од денес, на нашиот пазар, станува достапно најдоброто онлајн решение – Каталог за резервни делови TEC DOC! 🍀

Брзо, лесно, прегледно и прецизно – најдете ги оригиналните каталошки броеви на резервните делови за возилата на вашите клиенти! 💻

Шеми, слики, технички информации, крос референци… преку филтри со податоци за бараното возило или бројот на шасија…

Намалете ги можностите за грешка, зголемете ја вашата продажба и задоволство на клиентите!

Промо понуда – промо цена – промо услови!

GBB Group

☎️ 070 35 88 06