Уште еден врвен семинар на Драгиша Ристовски во Скопје

На 08.02.2023 година, GBB Group од Скопје заедно со D.R. Gilbert Group од Р. Србија организираа уште еден врвен бизнис семинар на тема – Како да станете / останете ефикасен менаџер во хотелот – Double Tree by Hilton во Скопје .

Ѕвезда на денот, повторно беше Драгиша Ристовски, најактивниот бизнис тренер на Балканот и автор на повеќе од 20 книги од повеќе бизнис области.

Полн со енергија, практични вештини и знаења, Драгиша им ги сподели своите ставови и мислења на пријавените кандидати на темите :

 • Mенаџмент
 • Лидерство
 • Развивање и водење на тимот
 • Делегирање
 • Ефикасна комуникација
 • Носење одлуки за ефикасен менџмент кој остварува резултати
 • со посебен осврт на условите за работа и менаџирање во време на кризи. Со посебен лајтмотив – Менаџментот во криза или криза во менаџментот.

На семинарот имаше кандидати од голем број на компании и индустрии, меѓу кои и :

 • НЛБ Тутунска Банка
 • Триглав Осигурување
 • Триглав Пензиско Друштво
 • Микрокредитна Фондација Можности
 • 4U Pharma
 • Рапид Билд
 • Enterprise Rent-a-cat.. и уште неколку други истакнати македонски компании жедни за едукација и нови вештини.

GBB Training Club, ќе продолжи на своите клиенти да им обезбедува одлични тренинзи со истакнати тренери од земјата, регионот и пошироко.