Дијагностичка опрема

canstockphoto20674414

Дијагностичка опрема

Професионалните дијагностички инструменти со докажана традиција, репутација и редовни обновувања (апдејти) се основна алатка на професионалните сервисни центри и работилници. Со нив, искусните професионалци брзо, лесно и прецизно ќе го лоцираат дефектот на возилото. Со тоа ќе можат да заштедат време, но и да ја остварат основната цел и очекувања на клиентите – Да го поправат проблемот од прв пат.

ГББ дооел Скопје –  е официјален увозник на дијагностичките инструменти на BOSCH и WABCO WURTH.

Универзална дијагностика

Хардвер & софтвер

Во понудата на ГББ дооел Скопје, можете да ги најдете најпознатите премиум дијагностички уреди :

  • BOSCH KTS — универзална мулти бренд дијагностика,
  • BOSCH KTS Truck – Универзална мулти бренд дијагностика за камиони
  • WABCO WURTH – дијагностика за товарни возила, камиони и автобуси

Уредите се поддржани од софтверски пакети кои редовно се обновуваат со најновите информации од производителите на возила.

Странски добавувачи на дијагностичка опрема

Најголемиот производител на автомобилски системи и технологија од Германија. На своите клиенти им нуди дијагностички инструменти од семејството KTS со софтверска поддршка за сите видови и марки на возила, како и уредите за дијагностика и сервис на клима уреди. Повеќе за опремата на BOSCH, на следниот линк.

Во понудата на Wabco Wurth можете да го најдете дијагностичкиот уред за товарни возила, камиони и автобуси W.Easy со целосна софтверска поддршка. Во софтверскиот пакет може да се изберат и оригинални податоци за дијагностика на системите – Wabco, Haldex. Повеќе за уредот на следниот линк.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Побарајте не за информација, презентација и понуда