E-продавница Home

Авто делови
Најдобрите резервни делови
за вашето возило
повеќе
Масла и адитиви
Најдобриот бренд
во Германија
повеќе
Tec Doc
Најдобриот онлајн каталог за
резервни делови
повеќе
BOSCH
Дијагностика, опрема , специјален алат и
софтвер...
е-продавница
опрема и алат
Алат, дигалки, опрема
и софтвер за сите.
нашите услуги

Ви треба совет, мислење, консултација или понуда?

Tec Doc - Aкција

Промотивен попуст на 12 месечна претплата на Tec Doc…

прочитај повеќе
Bosch - Продавница

Погледнете ги нашите понуди за опрема и софтвер од BOSCH.

прочитај повеќе
Автомотив услуги

Сервисна опрема, алат, софтвер и консултантски услуги во автомобилската дејност.

прочитај повеќе

нашите услуги

Авто сервисни решенија

Автомотив дивизијата на ГББ на сервисите во земјата им нуди опрема, алати, софтвер, консалтинг…

Мрежа на авто експерти

ГББ е идеен творец на мрежата на автоексперти – www.autoexperts.mk за олеснување на животот на возачите и целосна поддршка на фирмите од авто секторот.

Интернет медиум

ГББ го менаџира специјализираниот бизнис интернет портал  www.tempo.mk заедно со неговиот профил на социјалните мрежи.

Маркетинг услуги

Комплетни маркетинг решанија за нашите клиенти. Изработка на модерни веб страни, креатива, водење социјални мрежи, промоции.

Консалтинг услуги

Советодавна поддршка (менаџмент, продажба, маркетинг, човечки ресурси) за фирми од различни бизнис индустрии.

Тренинг и едукација

Специјализирани обуки, тренинзи и семинари во авто индустријата, но и во други бизниси со домашни и странски експерти

Посети ја нашата
е-продавница

0

Странски партнери

0

Бизнис Сектори

0

Производи

0

Задоволни клиенти
Auto Experts

Mрежа на внимателно селектирани авто експерти (сервиси, авто салони за нови и користени возила, станици за технички преглед…)

прочитај повеќе
Магазин за Авто Експерти

Специјализирана веб страна, за автомобилност (вести, информации,  совети за авто експерти).

прочитај повеќе
Закажани тренинзи

Закажани тренинзи во GBB Training Club.

прочитај повеќе

вести и промоции

 • Haynes Pro за само 300 евра

  Ауто Тренд, само во месец Април 2024 година, Ви ја нуди едногодишната претплата на софтверот Haynes Pro за само 300 евра! Оваа претплата со која добивате пристап до огромна база на податоци за одржување и сервисирање на моторни возила, ќе ви помогне да дојдете до многу информации, упатства за одржување и сервисирање на модерни моторни

  април 29, 2024
 • Tec Doc, софтвер за авто делови и повеќе од тоа

  Ауто Тренд, на пазарот во Македонија го нуди официјалното онлајн решение на TEC ALLIANCE, добро познато во светот на професионалците (сервиси и продавници за делови) како – TecDoc. TecDoc е онлајн каталог за резервни делови во кој можете брзо, лесно и едноставно да ги најдете шифрите, односно каталошките броеви, на повеќе производители (како и техничките

  април 27, 2024
 • Сезонска Ауто Тренд промоција на гуми

  Аутотренд ви дава можност да ги амените вашите стари гуми со нови, од брендовите – SAVA, GOOD YEAR, PIRELLI, DUNLOP, FULDA, DIPLOMAT, DEBICA… по промотивни цени и со бесплатна монтажа и балансирање. Мал дел од нашата понуда : Задолжително акажете термин на 070 35 88 06

  февруари 2, 2024
 • Спречете појава на корозија во системот за гориво

  Кога ќе забележите дека имате проблем, тогаш е веќе доцна : Зборуваме за појава на корозија (р’ѓа) во резервоарот за гориво и линиите по кои горивото се движи. А ако ова се случи, и поправките се многу скапи. Со нашите адитиви, можете да заштедите на овие поправки. Адитивите безбедно го штитат вашиот систем за гориво

  јануари 10, 2024
Комплетни решенија за континуиран развој
на вашата организација и бизнис.

препораки

внесете ги податоците

Нашите колеги ќе ве побараат во првиот слободен термин.