Опрема за сервиси

shutterstock_124876684

Опрема за сервиси

ГББ дооел Скопје, воспостави соработка со најголемите Италијански компании кои произведуваат опрема за сервисни центри. Ако ви требаат – двостолбни, вградени дигалки, вулканизерска опрема (демнтерки и балансерски), опрема за подесување геометрија на тркалата, кранови, колички со алат… Ви стоиме на располагање со премиум продуктите на нашите партнери.

Покрај квалитетот, се трудиме да обезбедиме и најдобри можни цени и пакети на финансирање со нашите партнери од финансиските институции во земјата.

ГББ дооел Скопје е овластен увозник на Bosch, OMCN, Spin, Zeca, Wabco Wurth…

Безбедноста на прво место

Странските добавувачи ги имаат сите потребни сертификати за безбедно работење и се избрани од повеќе производители на возила како оригинална опрема.

Илјадници премиум артикли

Нашите добавувачи се компании со богата традиција на квалитетно и успешно работење. Во нивната палета може да се најдат илјадници артикли :

  • Двостолбни дигалки,
  • Вградени дигалки,
  • Демонтерки,
  • Балансерки,
  • Опреми за подесување геометрија на тркалата,
  • Преси, кранови, рачни дигалки,
  • Koлектори на старо масло,
  • Апарати за менување ATF,
  • Колички со алат и опрема…

Нашите странски добавувачи

Во палетата на BOSCH можете да најдете врвни, премиум алатки за вашиот сервис. Тука се дијагностичките уреди (тестери) за патнички, комерцијални  и товарни возила KTS, кои спарени со софтверскиот пакет ESI [Tronic] имаат решение за секој проблем.  Врвните уреди за сервисирање на клима уреди, ќе ви помогнат да одговорите на сите предизвици во летниот период и остварите дополнителен приход за вашиот сервис. А тука се и софистицираните машини (стендови) за дијагностика и репарирање на дизел мотори.

Една од најголемите Италијански компании, производители на сервисна опрема. Во палетата може да се најдат – дигалки за моторцикли, патнички, товарни возила и камиони, опрема за вулканизерски сервиси, кранови, преси… Повеќе информации на следниот линк.

Италијански производител на уреди за тестирање и полнење на клима уреди на возила. Уреди за менување масло во автоматски менувачи. Широка палета, одличен квалитет и услови. Повеќе на следниот линк.

Wabco Wurth ви го нуди комплетното решение за универзална дијагностика на камиони, приколки и автобуси W-Easy, која покрај моторната дијагностика, поседува и модули за дијагностика и сервис на системите на WABCO и HALDEX. Дополнително, опремете го вашиот сервис со одличните уреди за сервисирање на клима уреди на Wabco Wurth. Повеќе на следниот линк.

USAG е еден од најпознатите брендови, производители на првокласна опрема и алат. Во палетата на алатки на USAG можете да најдете колички за алат, раќен и пневматски алат, специјални машини, мобилни дигалки за возила и слично.

Како можеме да ви помогнеме?

Побарајте не на нашите телефонски броеви или пратете ни e-mail

Ви треба информација, понуда или совет?