Services List

USAG TOOLS
Рачен и пневматски алат – USAG
USAG е најдобриот Европски производител на рачен и пневматски алат за секаква намена. Со богата палета и специјална понуда на професионални рачни и пневматски алати за авто сервиси. Премиум производи со достапна цена. Произведено во Италија, со традиција од 1926 година. Во палетата на USAG ќе најдете : колички за алат специјални сетови на алат
Read more
675659
Полначи за струја – Lektrico
Прогресот на еколошките, електрични автомобили во нашата земја сериозно заостанува зад прогресот во другите земји. LEKTRICO со своите едноставни, квалитетни и модерни полначи на струја настојува да влијае на развој на инфраструктурата (мрежата) на полначи и да го забрза развојот на оваа технологија. Полначите Тип 2 на LEKTRICO се идеални за вашиот дом, компанија, институција,
Read more
Work, emotion. Young adult smiling gesturing man in headphones near laptop at work place in room
Онлајн тренинзи за авто работници
Знаењето е моќ. Оваа парола како да е створена за работниците во авто индустријата. Ако сакате да си обезбедите квалитетни тренинзи, што можете да ги следите онлајн, во секое време и на секаков уред, Autodata Training е вистинската алатка за вас.
Read more
canstockphoto24652285
АUTODATA – База на технички податоци за сервиси
Пристапот до знаење и технички информации е еден од најголемите проблеми за независните сервиси. Со Аutodata го решаваме овој проблем. Огромна база на сервисни податоци од 160 производители на возила.
Read more
shutterstock_124876684
Опрема за сервиси
Квалитетната и сертифицирана опрема во вашиот сервис (дигалки, демонтерки на гуми, балансерки, опрема за центрирање, кранови...) се клучни за професионална, брза, точна но и безбедна работа на вашиот сервис. Работиме со најдобрите во Европа.
Read more
canstockphoto20674414
Дијагностичка опрема
Професионалната дијагностичка опрема ќе ви заштеди многу време и енергија во работата, а ќе ви помогне и да ги лоцирате и отстраните дефектите од "прва". Работиме со најдобрите. Проверете.
Read more
Video call group business people meeting on virtual workplace or
Консултантски услуги
Во вашата работа како лидери, се судирате со многу дилеми, предизвици, проблеми. Ние сме тука да ви понудиме помош и забрзување на Вашите проекти.
Read more
Positive senior leader standing at flipchart at meeting at drawing graph to his team. Multiethnic business people looking at him and smiling
Тренинзи и обуки
Отворени, универзални и специјално креирани (custom made) тренинзи за континуиран развој на вашите луѓе.
Read more
Group of Multiethnic Designers Brainstorming
Маркетинг услуги
Одлични решенија (прилагодени на Вашиот бизнис, буџет, можности и очекувања) за континуиран развој и подобрување на Вашата организација.
Read more
how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.