Одржани тренинзи

Тренинг – Како да обезбедите врвна услуга за Вашите клиенти со Лиса Форд
 • април 20, 2022
 • Време
 • ГББ дооел Скопје, Централа - Ѓорче Петров 101, Скопје
Bosch обука во Скопје
 • октомври 18, 2022
 • BOSCH Cas Service - ASTRA MS Skopje
како да станете / останете ефикасен менаџер
 • февруари 8, 2023
 • 10:00 am to 4:00 pm
 • Double Tree by Hilton
Специјалистички тренинг за ДИЈАГНОСТИКА на BOSCH
 • февруари 21, 2023
 • ASTRA MS - Bosch Car Service Скопје
Преговарачки вештини и алатки
 • мај 18, 2023
 • 10:00
 • Double Tree by Hilton Skopje
BOSCH Дијагностика
 • јуни 6, 2023
 • Аstra MS Bosch Car Service