ден 675.00

Масло кое може да се користи во текот на целата година за сите модерни дизл мотори со турбополнење, без обзир дали имаат межуладилник или не. Посебно е погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги растојанија помеѓу промени на масло, како и за екстремни услови на работа на моторот. За всисни и з мотори со директно вбризгување, ТДИ или Common Rail технологија.

Проверете кое LIQUI MOLY масло одговара за вашето возило на следниот линк.

Категорија: , Tag:

Масло кое штеди енергија и има исклучително висок квалитет, формулирано посебно за примена кај возила со дизел мотори кај кои се создава висок степен на чад. Ја подобрува силата на дизел моторот. Со синтетски состојки и најнови достигнувања во технологијата за развој на адитиви.

Масло кое може да се користи во текот на целата година за сите модерни дизл мотори со турбополнење, без обзир дали имаат межуладилник или не. Посебно е погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги растојанија помеѓу промени на масло, како и за екстремни услови на работа на моторот. За всисни и з мотори со директно вбризгување, ТДИ или Common Rail технологија.

Одобренија

ACEA A3, ACEA B4, MB-Approval 229.3, VW 505 00

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила со следната спецификацијаMB 229.1, Peugeot Citroen (PSA) B71 2294, Renault RN 0710