ден 37,250.00

Категорија: , Tag:

Се користи за бензински и дизел мотори со или без филтер за дизл честички. Модерно леснопроточно врвно моторно масло за бензински и дизел мотори со или без филтри за тврди честици (DPF) и со турбо полнење. Комбинација на неконвенционални базни масла на база на синтетичка технологија и најнови адитиви кои гарантираат моторно масло кое одлично штити од абење, ја намлува потрошувачката на масло и гориво и овозможува брзо подмачкување на моторот. Благодарение на тоа, зависно од прописите на производителит се постигнуваат сервисни интервали на промена на масло до 40.000 km.

Oдобрувања:

 • ACEA C2
 • ACEA C3
 • API SN
 • BMW Longlife-04
 • GM dexos2™
 • MB-Freigabe 229.31
 • MB-Freigabe 229.51
 • MB-Freigabe 229.52
 • VW 505 00
 • VW 505 01

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Fiat 9.55535-S3
 • Ford WSS-M2C 917-A
 • Opel GM-LL-A-025
 • Opel GM-LL-B-025