ден 1,400.00

Масло препорачано за повеќе возила од марките –  Audi, Porsche, Seat, Škoda и VW. Да се користи само кај бензински и дизел мотори со филтер на честички кој бара од маслото да ги задоволува стандардите на VW 508 00/509 00 или стандардот на Porsche C20. Тестирано е за употреба со турбопоначи и катализатори.

Категорија: , Tag:

Масло препорачано за повеќе возила од марките –  Audi, Porsche, Seat, Škoda и VW. Да се користи само кај бензински и дизел мотори со филтер на честички кој бара од маслото да ги задоволува стандардите на VW 508 00/509 00 или стандардот на Porsche C20. Тестирано е за употреба со турбопоначи и катализатори.

Високо технолошко моторно масло со ниско триење базирано на синтетска технологија. Развиено е за барањата на Audi, Porsche, Seat, Škoda и VW. Пониската вискозност гарантира одлично однесување кај оперативноста старт-стоп, ја подобрува ефикасноста на моторот и намалува потрошувачка. Иновативната адитивна технологија гарантира одлична заштита од абење, импресивна чистота на моторот и подобра стабилност на оксидација. обезбедува екстремно долги интервали на замена на маслото (WIV итн.).

Одобренија

ACEA C5, Ford WSS-M2C 956-A1, Porsche C20, VW 508 00, VW 509 00