ден 350.00

Адитив за чистење на ладилникот.

Категорија:

Наслагите во системот за ладење и системот за греење оневозможуваат размена на топлина, ги блокираат термостатските вентили и регулаторските механизми. Превисоките температури предизвикуваат неекономична работа на моторот, но со себе носат и висок ризик од трошење и оштетување на моторот. Чистачот на ладилници ги отстранува опасните наслаги и овозможува работа н оптимална температура.

Погодно е за сите видови на системи за ладење и греење. Не содржи киселини или алкали, а има својство на неутрализирање на киселините.